Anti-stresstherapie Lokeren

Anti-stresstherapie wordt jou aangeboden door Taijischool Lieven Van den Berghe in onder andere Lokeren om jou te leren omgaan met stress. Het ervaren van langdurige stress kan negatieve gevolgen met zich meedragen voor jouw lichaam en geest. Denk hierbij aan slaapproblemen, aanhoudende vermoeidheid, prikkelbaar zijn, concentratieverlies, et cetera.

✓ Lessen privé, in groep, en online
✓ Vermindering van stress
✓ Oosterse bewegingskunsten
Heb je interesse of wil je meer informatie?
Neem dan contact op

Anti-stresstherapie in Lokeren werkt doelgericht

De anti-stresstherapie in Lokeren gaat nog specifieker gericht werken dan de ontspanningstherapie die we aanbieden. Er wordt gezocht naar de onderliggende redenen van die stress die we vervolgens aanpakken tijdens de anti-stresstherapie door bewustwording, ademhaling, bewegingen, en Oosterse meditatietechnieken. Fysieke klachten die ontstaan zijn door de stress, zoals bijvoorbeeld nekklachten of rugpijn, zullen voelbaar wegzakken. Zo dient de anti-stresstherapie die jij volgt bij ons in Lokeren of een van onze andere locaties meteen ook als jouw rugpijnbehandeling.

Ga verder dan enkel ontspanning

Wil jij graag gaan voor een blijvend resultaat en nog een stapje verder gaan dan de anti-stresstherapie? Dan kan je in Lokeren, Brugge, Gent of Hulst (NL) ook deelnemen aan Qi Gong. Hierbij ga je herhalende, zachte bewegingen maken met een bewuste ademhaling die jouw lichaam tot ontspanning brengen en jou fysiek en mentaal versterken. Ook Taijiwuxigong is een vorm van Qi Gong die zeer toegankelijk is met zijn de losstaande oefeningen.

Volg de anti-stresstherapie

Ga voor een stressvrij, gezond lichaam en volg de anti-stresstherapie in een van onze locaties, bijvoorbeeld Lokeren. Schrijf je telefonisch in 0497 42 67 59 of stuur een e-mail naar lievenvandenberghe@hotmail.com. Het is ook steeds mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Neem vrijblijvend contact op

Advertentie