Bewegingslessen in Lokeren

Je blijft bij ons doorheen het volledige jaar steeds welkom voor onze bewegingslessen in Lokeren en de andere locaties waar wij les geven. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen. Draag losse kleding en makkelijke schoenen om optimaal en vrij te kunnen bewegen.

Mogelijke bewegingslessen in Lokeren

Taijischool Lieven Van den Berghe heeft vier verschillende locaties waar de lessen doorgaan. Die locaties zijn Lokeren, Gent, Brugge en Hulst (NL) en op elke locatie geven wij alle bewegingslessen die wij aan jou aanbieden, zoals bijvoorbeeld Qi Gong. Ook tai chi is een zeer geliefde en bekendere bewegingskunst die we aanbieden. Bekijk alle mogelijke Oosterse meditatietechnieken die je bij ons kan leren en vind de les die het best bij jou aansluit.

De positieve werking

Ik bied bewegingslessen aan in onder andere Lokeren, omdat ik graag mijn kennis en ervaring naar jou wil overbrengen zodat ook jij de positieve effecten op jouw lichamelijke gezondheid kan voelen. Het uitvoeren van allerlei bewegingen in bepaalde een bepaalde volgorde of losstaand van elkaar werkt als een ontspanningstherapie voor jouw hele lichaam. Ook als je al jaren fysieke klachten hebt waar je niet vanaf lijkt te geraken, dan zijn bewegingslessen dé rugpijnbehandeling, stressverminderaar, en immuniteitsbooster die jij kan gebruiken.

Beslis voor een gezond lichaam

Kies bewust voor een gezonder lichaam, zowel fysiek als mentaal, en schrijf je in voor de bewegingslessen in Lokeren of elders waar ik ze geef. Voor de bewegingslessen betaal je 12 euro per les. Je kan ook een 10-beurtenkaart kopen. Die kost 100 euro. Heb je liever privé- en/of onlinelessen? Stuur dan een e-mail naar lievenvandenberghe@hotmail.com of neem telefonisch contact op 0497 42 67 59. Het is ook steeds mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Advertentie