Ontspanningstherapie Lokeren

Ontspanningstherapie is dé therapie die jij nodig hebt om jouw volledige lichaam en geest tot ontspanning te brengen in Lokeren. Met een relaxatietherapie ben je in staat alle stress los te laten en volledig tot rust te komen, waardoor je de kalmte volledig door jou heen voelt gaan en je met een aangenaam gevoel terug naar jouw thuis in Lokeren, of elders, kan gaan.

✓ Lessen privé, in groep, en online
✓ Vermindering van stress
✓ Oosterse bewegingskunsten
Heb je interesse of wil je meer informatie?
Neem dan contact op

Ontspanningstherapie om tot rust te komen in Lokeren

Oosterse meditatietechnieken zijn een vorm van relaxatietherapie om jou terug helemaal zen te krijgen en ze worden jou vanuit onder andere Lokeren aangeboden door Taijischool Lieven Van den Berghe. Weg met stress, rug- en aanverwante klachten. Dit door simpelweg deel te nemen aan de ontspanningstherapie en het ultieme genot van ontspanning, iets dat soms moeilijk haalbaar lijkt in de drukte van onder andere steden zoals Lokeren, Brugge of Gent.

Leer jouw spanning controleren

Tijdens een ontspanningstherapie die je kan volgen in Lokeren, of in een van onze andere locaties, word je bewust gemaakt van de spanningen die je in jouw lichaam voelt en leer ik je om hiermee om te gaan. Zo leer je om zelf die spanningen te regelen. Dit doe je via aandacht, bewegingen, ademhaling, bewustwording van de houding en voorstelling. Combineer een relaxatietherapie met de lessen Taijiwuxigong in Lokeren en voel je volledig kalmeren en versterken. Bovendien werken al de bewegingslessen als een ontspanningstherapie en je kan ze allemaal volgen op vier locaties, namelijk Brugge, Gent, Lokeren en Hulst (NL).

Ga voor een goede gezondheid

Of je er nu voor kiest om een relaxatietherapie te volgen of je eerder opteert voor een van onze andere lessen in Lokeren, zoals bijvoorbeeld Tai chi, ik ben er om jou te begeleiden. Neem deel aan de lessen en ga voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Schrijf je in via de contactpagina, stuur een e-mail naar lievenvandenberghe@hotmail.com of neem telefonisch contact op 0497 42 67 59.

Neem vrijblijvend contact op

Advertentie