Qi Gong in Lokeren

Qi Gong is een eeuwenoude Chinese gezondheidspraktijk die gezien wordt als de basis van tai chi en die je bij Taijischool Lieven Van den Berghe kan leren in onder andere Lokeren. Je gaat op een repetitieve manier zachte bewegingen maken, waarbij je met heldere aandacht op jouw ademhaling gaat letten om te ontspannen en jouw lichaam te versterken.

Lessen privé, in groep, en online
Vermindering van stress
Oosterse bewegingskunsten
Heb je interesse of wil je meer informatie?
Neem dan contact op

Qi Gong maakt je vertrouwd met jouw energie

Qi Gong kan gezien worden als het uitvoeren van oefeningen die jouw levensenergie op een positieve manier beïnvloeden. ‘Qi’ staat voor adem, energie en levenskracht en ‘Gong’ omvat de woorden oefenen, werk, cultiveren. Doordat de bewegingen van Qi Gong zo eenvoudig zijn, is het een Oosterse meditatietechniek die aantrekkelijk is voor jong en oud en dat kan je zelf bij ons in Lokeren ervaren. Doordat je op regelmatige basis de oefeningen gaat uitvoeren, raak je steeds meer vertrouwd met je eigen energie en werkt het als een anti-stresstherapie. Het beoefenen van Qi Gong bevordert je fysieke en mentale gezondheid en heeft ook een intens ontspannend effect op lichaam en geest. Er bestaan meerdere stijlen van Qi Gong, waaronder bijvoorbeeld Taijiwuxigong, die je ook kan beoefenen in Lokeren of op een van onze andere locaties.

Ervaar zijn positieve werking

Qi Gong bestaat uit bewegingslessen waar iedereen aan kan deelnemen en die aangeboden worden in alle vier de locaties waar ik les geef, namelijk Lokeren, Gent, Brugge en Hulst (NL). Ervaar zijn positieve werking in jouw volledige zijn en beslis om deel te nemen aan deze lessen. Schrijf je in via het contactformulier, neem telefonisch contact op 0497 42 67 59 of stuur een e-mail naar lievenvandenberghe@hotmail.com.

Neem vrijblijvend contact op

Advertentie