Rugpijnbehandeling Lokeren

Rugpijnbehandeling is een steeds meer gevraagde behandeling die jou aangeboden wordt in Lokeren. De omstandigheden van ons leven zorgen ervoor dat rugklachten een steeds meer opkomend fenomeen zijn. Een slechte houding bij een bureaujob, pijn in de rug door het verrichten van fysiek zwaar werk of de gevolgen van stress of een lichamelijk trauma. Voldoende redenen waarvoor jij een rugpijnbehandeling van mij in Lokeren kan gebruiken.

✓ Lessen privé, in groep, en online
✓ Vermindering van stress
✓ Oosterse bewegingskunsten
Heb je interesse of wil je meer informatie?
Neem dan contact op

Rugpijnbehandeling door middel van Oosterse meditatietechnieken in Lokeren

Ik neem jou graag mee in Lokeren, of op een van de andere locaties, in jouw positieve lichamelijke evolutie die jij doormaakt dankzij de rugpijnbehandeling. Er zijn verschillende Oosterse meditatietechnieken die jou kunnen helpen om stress los te laten en jouw lichaam terug sterk te maken waardoor pijnlijke klachten zullen verminderen en uiteindelijk volledig verdwijnen. Zo is bijvoorbeeld Qi Gong geschikt voor alle leeftijden en kan je ongeacht jouw soepelheid met rustige bewegingen de energie doorheen jouw hele lichaam terug goed laten doorstromen. Een specifiekere stijl die hieronder valt is Taijiwuxigong, een methode die zeker helpt als rugpijnbehandeling en je ook kan leren in onder andere Lokeren.

Voel jouw rugklachten wegzakken bij ontspannende therapieën

Wanneer je een anti-stresstherapie volgt, zal je verlicht worden van alle stress die negatieve invloeden heeft op jouw lichaam. Een antistresskuur volgen bij Taijischool Lieven Van den Berghe in Lokeren, Gent, Brugge of Hulst (NL) werkt zeker effectief als rugpijnbehandeling. Net zoals ontspanningstherapie waarbij je in een volledige ontspanning geraakt en alle pijnklachten voelt wegzakken. Wil je graag aan de rugpijnbehandeling deelnemen? Contacteer mij dan door het contactformulier in te vullen, door telefonisch contact op te nemen 0497 42 67 59 of door een e-mail te versturen naar lievenvandenberghe@hotmail.com.

Neem vrijblijvend contact op

Advertentie