Taijiwuxigong in Lokeren

Taijiwuxigong is een vorm van Qi Gong waar ik jou de bewegingen van laat ervaren in mijn lessen in onder andere Lokeren. Taijiwuxigong zijn korte, gemakkelijke oefeningen die stuk voor stuk heel toegankelijk zijn, zowel voor jong als oud. Het beoefenen ervan heeft een gezond effect op jouw lichaam waar je de positieve gevolgen vlug van zult voelen.

Minder stress en meer rust dankzij Taijiwuxigong lessen in Lokeren

Het grootste verschil tussen Taijiwuxigong en tai chi is dat bij Taijiwuxigong elke oefening los van de andere wordt uitgevoerd, terwijl je bij tai chi een reeks bewegingen na elkaar maakt die in elkaar overgaan. De oefeningen houden je jong en gezond. Je mentale, sportieve en artistieke prestaties verbeteren en allerlei klachten verdwijnen of verminderen verbazend snel. Het is een rugpijnbehandeling zoals je hem nooit eerder ervaren hebt. Taijiwuxigong vermindert stress, brengt rust en boost je immuunsysteem, iets dat ik jou zelf wil laten ervaren in mijn lessen in Lokeren, Gent, Brugge of Hulst (NL).

Verbeterde lichaamshouding

Wanneer je in Lokeren of elders woont en je graag Taijiwuxigong wilt beoefenen op jouw spieren en geest te ontspannen op een alerte manier, dan ben je bij Taijischool Lieven Van den berghe op de juiste plek. Je ligamenten worden gestrekt en je gewrichten en rug verlengd of ‘geopend’. De ideale relaxatietherapie waar jij nood aan hebt. De westerse en Chinese arts én tai chi-grootmeester dokter Shen Hongxun stelde Taijiwuxigong in de jaren ’50 van de vorige eeuw op punt. Hij slaagde erin oude en dikwijls geheime en complexe kennis te transformeren in een helder en fris systeem voor zelfgenezing. Dokter Shen Hongxun was mijn leermeester. In de lessen in Lokeren deel ik zijn Taijiwuxigong-oefeningen en zijn wijsheid met jullie.

Sluit je aan

Taijiwuxigong is een van de Oosterse meditatietechnieken die je bij Taijischool Lieven Van den Berghe kan leren tijdens de lessen in Lokeren of op een van onze andere locaties. Voel zelf zijn ontspannende werking die jouw lichaam versterkt en sluit je aan bij de lessen door een e-mail te sturen naar lievenvandenberghe@hotmail.com of telefonisch contact op te nemen 0497 42 67 59. Je kan ook steeds contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Advertentie